Klädval vid event

Det kan vara svårt att veta hur man ska klä sig vid event. Det finns en uppsjö av olika typer av event och ibland finns det inte någon riktig klädkod att gå efter. Ett säkert kort är då alltid långklänning.

Långklänning är anpassningsbart

Om du har några olika långklänningar att välja mellan kan du enkelt välja kläder till nästintill alla typer av event du kan tänkas gå på. Långklänningar är nämligen väldigt anpassningsbara. De finns vackra balklänningar till de finare eventen och de enklare långklänningarna till sommarfesten. Även enklare långklänningar kan både kläs upp och kläs ner med enkelhet. Med hjälp av accessoarer och ytterplagg kan du enkelt skapa en look som passar eventet du ska gå på.

Skapa ett personligt event

Om du planerar ett lite mer personligt event kan du med fördel välja klädkod helt fritt. De flesta som planerar en mindre fest i sin trädgård eller dylikt är inte så hårda på hur folk ska klä sig. Även i detta fall kan långklänningen göra sig lämplig. Här kan du med fördel välja en klänning som passar in med växterna och färgerna på eventet. Om borden är dekorerade med rosa tulpaner kanske en rosa blommig klänning gör sig fin.