Anordna en flyttfest

I samband med att man flyttar kan det vara roligt att anordna en flyttfest. Att ha en flyttfest är ett bra sätt att inviga sitt nya boende eller att ta farväl av ett gammalt boende. En del tycker att det låter jobbigt att ha en flyttfest, eftersom en flytt redan innebär en hel del stök. En sak du kan göra då är att anlita någon som hjälper dig med flyttstädningen. För att hitta en firma som hjälper dig med flyttstädningen, öppnar du din sökmotor och söker efter flyttstädning + pris för att se vilka företag som finns i närheten och vilket pris de tar. Med det sagt går vi in på tipsen.

Inbjudan

För att folk ska kunna komma till din flyttfest är det bra om du skickar ut en inbjudan till de du vill ha på plats på festen. Förr i världen var det vanligt att man skickade inbjudningar per post. Men nu är det vanligare att man skickar inbjudningar via sms, mail eller på Facebook. I inbjudan skriver du vilket datum du tänkt ha festen och om de ska OSA.

Mat och dryck

En klassisk maträtt som serveras på en flyttfest är pizza. Att bjuda på mat är något många gör som tack för att ens vänner och bekanta har hjälpt till med flytten. Förutom att du kan bjuda dina festdeltagare på mat kan du bjuda på snacks. När det kommer till dryck är det vanligt att man låter gästerna ta med sin egna dricka. Men om du känner att du vill och kan är det ju alltid trevligt att bli bjuden på en dryck som passar till maten.

Musik

Att spela musik är obligatoriskt för att få en festlig stämning. Detta gäller givetvis också på flyttfester. Musik gör att stämningen blir bättre och det kan både bli dans och sång om du spelar musik på din flyttfest. Tänk på att spela blandad musik som de flesta kan tycka om så kommer din flyttfest att bli en succé.